Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa verkkosivustollemme, joka sisältää tietoa toivosta ja motivaatiosta. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä sivustoamme.

Sisältö

Kaikki sivustomme sisältö on tekijänoikeuden alaista, ellei toisin mainita. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustomme sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Sisällön kopiointi, jäljentäminen, levittäminen tai muu hyödyntäminen kaupallisessa tarkoituksessa ilman kirjallista lupaa on kielletty.

Tietojen oikeellisuus

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että sivustomme sisältö on ajantasaista, oikeellista ja luotettavaa. Emme kuitenkaan vastaa sivustomme sisällön virheistä, puutteista tai väärinkäytöksistä. Sivustomme sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi eikä sitä tule käyttää lääketieteelliseen tai terapeuttiseen hoitoon tai neuvontaan.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa mistään välittömistä, välillisistä, erityisistä tai seuraamuksellisista vahingoista, jotka johtuvat sivustomme käytöstä tai sen käytön estymisestä. Sivustomme käyttö tapahtuu omalla vastuullasi. Emme myöskään vastaa mistään kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tapahtuvasta toiminnasta tai sisällöstä.

Linkit kolmannen osapuolen verkkosivustoille

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille, joilla on omat käyttöehdot. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. Linkkien käyttäminen tapahtuu omalla vastuullasi.

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä vastaa sivustomme käytöstä ja sen seurauksista. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan sivustomme käyttöehtoja ja kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä.